با ساخت پرینترهای سه بعدی به منظور تولید قطعات پلیمری دندانپزشکی و در راستای منویات رهبر معظم انقلاب در سال دانش بنیان در پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم به قطب تولید پرینترهای سه بعدی حوزه سلامت دهان و دندان کشور تبدیل می‌شود.

قشم، قطب تولید پرینترهای سه بعدی دندانپزشکی کشور می‌شود

01 06 2022

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم، امیر نیکوکار یکی از جوانان کارآفرین فعال در یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قشم اظهار کرد: پرینترهای سه بعدی جزو محصولات مورد نیاز برای ساخت ادوات پزشکی، مهندسی و هنری در کشور است که با تولید این پرینترها علاوه بر رفع نیازهای داخلی می‌توان به ارزآوری این محصولات در بازارهای خارجی امیدوار بود.

وی در این باره توضیح داد: هم اینک این شرکت انواع پرینترهای سه بعدی را در سه رشته اصلی و 10 گونه متقاوت با کاربردهای مختلف عرضه می‌دارد.

این کارآفرین ادامه داد: انواع پرینترهای سه بعدی در بخش‌های طراحی و مهندسی، ساخت و تولید، آموزش و تحقیقات، پزشکی و درمان، دندانپزشکی و دندانسازی، طلا و جواهرسازی، معماری و ماکت سازی و هنر و مجسمه سازی در این مرکز تولید می‌شوند.
نیکوکار با بیان اینکه تولید پرینترهای سه بعدی برای تولید محصولات پلاستیکی در دستور کار قرار گرفته، افزود: هم اکنون ساخت مولاژهای پزشکی در حال انجام است و نمونه‌های ساخت آنها ۹۵ درصد ارزان تر از نمونه‌های مشابه خارجی دارد.

وی عنوان کرد: همجواری آن با کشورهای حاشیه خلیج فارس و تسهیل در صادرات محصولات تولیدی با همسایگان، استفاده از مزیت‌های گمرکی و مالیاتی مناطق آزاد موجب شده، واحد تولید پرینترهای سه بعدی دندانپزشکی در پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم تاسیس شود.

این کارآفرین ادامه داد: گرچه هم اکنون عملیاتی چون، شبیه سازی قبل از عمل، ساخت پروتزهای درمانی فیکسچرهای ایمپلنت و… به‌طور عملیاتی با پرینتر سه بعدی و توسط پزشکان انجام می‌شود، ولی نگاه آینده بشر به تکمیل فرایندهای اندام حیاتی بدن با سلول‌های بنیادی و با استفاده از بایوپرینترها دوخته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد با توسعه بخش‌های جانبی این شرکت دانش بنیان، زمینه برای بایوپرینترها فراهم خواهد شد و امیدواریم بتوانیم از ظرفیت موجود برای تحقق این تکنولوژی روز در کشور استفاده کنیم.

این شرکت دانش بنیان است که در پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم فعالیت خود را آغاز کرده و پیش‌بینی می‌شود به زودی اخبار خوبی را در حوزه‌های مختلف با ابتکار جوانان ایرانی رقم بزند.


 

آخرین‌ها

14 12 2025

حضور فعال واحدهای فناور عضو پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم در بیست و ششمین...

واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم با ارائه جدیدترین محصولات خود در بیست و ششمین نمایشگاه دستاورهای پژوهش، فناوری و...

14
14 12 2025

درخشش شرکت دنیای ماهیان زینتی قشم عضو پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم

کسب رتبه نخست توسط شرکت دنیای ماهیان زینتی قشم

11
13 12 2025

اولین همایش ملی اقتصاد نوآوری و فناوری

همایش ملی اقتصاد نوآوری و فناوری

224
08 12 2025

در گامی بلند برای حضور در بازارهای کشاورزی ارگانیک جهان، کود جلبک دریایی...

کود جلبک دریایی "آلگالند" موفق به دریافت گواهی استاندارد ارگانیک از اتحادیه اروپا (EU Organic) شد.

8856
07 12 2025

گزارش تصویری حضور پررنگ پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم در مراسم گرامیداشت روز...

مراسم گرامیداشت روز دانشجو در هفته پژوهش 

10488
07 12 2025

حضور فعال واحدهای فناوری پارک زیست فناوری خليج فارس قشم در بیست و ششمین...

بیست و ششمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان

11971
02 12 2025

بیست و ششمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار استان

نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار استان

13736
25 11 2025

بازدید دانش آموزان مدرسه شهید بهشتی سوزا از مجموعه فعالیتهای پارک زیست فناوری...

بازدید دانش آموزان مدرسه شهید بهشتی سوزا

50716
25 11 2025

بازدید دانش آموزان مدرسه دکتر حسابی سوزا از مجموعه فعالیتهای پارک زیست فناوری...

بازدید دانش آموزان مدرسه دکتر حسابی سوزا

50923
19 11 2025

گزارش تصویری بازدید دانش آموزان دبیرستان بنت الهدی سوزا از مجموعه فعالیتهای...

بازدید دانش آموزان دبیرستان بنت الهدی سوزا 

75905